Редактор: e-mail: кадър: 7/8 ТВВътрешният министър в служебното правителство Бойко Рашков разкри,

...
Редактор: e-mail: кадър: 7/8 ТВВътрешният министър в служебното правителство Бойко Рашков разкри,
Коментари Харесай

Рашков: Нямам амбиции, а и право да стана главен прокурор. Гешев се превърна в сътрудник на Борисов

Редактор: 

e-mail: 

кадър: 7/8 ТВ

Вътрешният министър в служебното държавно управление Бойко Рашков разкри, че няма упоритости да става основен прокурор, а и няма право да стане подобен.
" Нямам такива упоритости да ставам основен прокурор. Аз и възрастово не давам отговор на условията ", разясни той в предаването " Крум Савов Live " по " 7/8 ТВ ". 

" Иван Гешев срасна прокуратурата с политическата власт. Превърна се в един помощник на Бойко Борисов. Той е определен от него, както и Цацаров е определен от него ", разяснява още той.

Той опроверга информации в някои издания: " Не вървя по казина, не вървя и по заведения ".

Относно идващия парламент и дали част от служебния кабинет има място там, Рашков разяснява: " Направен е един сполучлив старт и това го признават даже и тези, които не ни харесват. Министрите в това държавно управление са хора, които даже са имали разнообразни политически възгледи. Но в екипа работим всички доста добре. Би било добре да има последователност. Има отлични експерти ".

 

Проверка на обстоятелствата: Съобщете ни, в случай че видите фактологични неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР